fbpx

video | Informații cutremurătoare despre cazul ostaticilor de la Mereni. Bărbatul ar fi pus cuțitul la gâtul unuia dintre copii

Bărbatul care a luat în această dimineață trei copii și o femeie ostatici la Mereni, Anenii Noi, ar fi pus cuțitul la gâtul unuia dintre copii. Potrivit Poliției, cu o noapte înainte bărbatul, fiind în stare de ebrietate, ar fi agresat membrii familiei, iar soția a plecat de acasă, lăsând cei trei copii în grija unei rude.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia femeii a survenit după ce individul a amenințat-o cu moartea dacă va depune declarații împotriva lui într-o cauza penală în care este vizat. Ulterior, în jurul orei 06:00, Poliția a fost alertată de o femeie care a comunicat că finul său, de 24 de ani, a luat micuții drept ostatici. Mai mult, acesta i-ar fi aplicat nașei lovituri de cuțit.

Șeful IGP a intervenit în forță

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, ofițerii de la Inspectoratul Național de Investigații (INI), mascații de la „Fulger”, specialistul psiholog și procurorii. În timpul tratativelor cu ministrul Pavel Voicu și cu șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Sergiu Paiu, bărbatul ar fi pus cuțitul la gâtul unuia dintre minori.

Conform Poliție, șeful IGP, Sergiu Paiu, a observat la un moment dat că viața micuțului este într-un pericol iminent și a intervenit personal în forță, reușind să-l salveze. Concomitent, mascații de la „Fulger” și ofițerii de la INI au imobilizat bărbatul. În timpul operațiunii de salvare, un angajat al poliției a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Individul este tatăl biologic doar al unuia dintre copii

Poliția precizează că individul este tatăl biologic al copilului de 1 anișor, ceilalți doi copii minori, de 4 și 7 ani, au fost născuți de femeie într-o altă căsătorie. Bărbatul este fost militar în cadrul forțelor armate și are o pregătire fizică bună.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar individul – reținut pentru 72 de ore. De asemenea, în cadrul urmăririi penale, se efectuează și alte acțiuni de investigație, pentru a acumula probe și stabili toate circumstanțele cazului.

Articole asemănătoare

Back to top button