fbpx

video | Grav accident rutier la Orhei: Patru persoane au fost rănite, printre care și o minoră de 7 ani

Un accident grav s-a produs în seara zilei de ieri, 31 octombrie, la Orhei. Patru persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a ciocnit cu un automobil și s-a răsturnat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, incidentul s-a produs în jurul orei 19:00. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, șoferul unui microbuz de marca Ford Transit, un bărbat în vârstă de 45 de ani, ar fi pierdut controlul volanului, iar microbuzul a intrat pe contrasens și s-a izbit într-un automobil de marca Lexus IS 300, condus de un tânăr de 28 de ani, ce venea din partea opusă.

În rezultat, microbuzul s-a răsturnat pe traseu, iar automobilul a derapat, ajungând pe acostament. Patru persoane au fost rănite. Printre victime se numără pasagera din Lexus, în vârstă de 21 de ani, șoferul microbuzului, dar și doi pasageri, dintre care o fetiță de 7 ani.

Un cititor ZUGO, care se deplasa prin zonă, ne-a transmis imagini video de la locul accidentului. Din clip se observă că partea din față a microbuzului a fost grav avariată.

Șoferul microbuzului și cei doi pasageri ai săi au fost transportați la Spitalul municipal Orhei cu diverse traumatisme. Pasagera din Lexus a refuzat spitalizarea.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

Articole asemănătoare

Back to top button