fbpx

video | Doi bărbați urmează să fie expulzați din R. Moldova: „Pericol pentru securitatea națională”

În data de 11 noiembrie, poliția a reținut doi bărbați de origine azeră, care au intrat în Republica Moldova din Ucraina, în urma declanșării conflictului armat. Polițiștii de investigație au stabilit că aceștia reprezintă un pericol social la adresa securității naționale, fiind analizate caracteristicile lor infracționale, precum și legăturile cu lumea interlopă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-a stabilit că străinii în vârstă de 36 și respectiv 38 de ani, din Azeibardjan sunt specializați în comiterea infracțiunilor de huliganism, circulația ilegală a drogurilor, șantaj, omor, eliminarea datoriilor, precum și colectarea mijloacelor financiare obținute prin afaceri tenebre în interesul grupărilor și organizațiilor criminale de origine azeră.

Cei doi au fost plasați în custodia statului la centrul de plasament al Biroului Migrație și Azil, în urma deciziei judecătorești, emisă la data de 10 noiembrie, pentru a fi perfectate actele pentru expulzare din țară.

Totodat, cei doi urmează a fi  declarați indezirabili pe un termen de 5 ani.

Din anul 2018 până în prezent, Biroul Migrație și Azil a delarat 567 de cetățeni străini, care prezentau pericol pentru securitatea națională, indezirabili în Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button