fbpx

video | Dodon, după audierile de vineri la Procuratura Anticorupție: „Le trebuie show-uri”

Fostul șef de stat al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost citat, vineri, 17 iunie, la Procuratura Anticorupție. În urma audierilor, acesta a declarat că a fost invitat pentru o acțiune procedurală, dar s-a arătat nemulțumit pentru că ar fi așteptat 45 de minute procurorul de caz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Am fost invitat pentru o acțiune procedurală, care de obicei, îmi spun avocații, 90% sau 99% din cazuri se face prin avocați sau prin poștă electronică. Au invitat și reporterii. Le trebuie show-uri, 45 de minute ne-au ținut la ușa. Eu cred că băiețelul acesta are complexe de la grădiniță (cu referire la procurorul de caz)”, a menționat pentru reporteri ex-președintele.

Amintim că joi, 16 iunie, soția fostului președinte, Galina Dodon, a fost audiată și ea la Procuratura Anticorupție. Fostei prime doamne i se incriminează complicitate la îmbogățire ilicită. În urma audierilor, Galinei Dodon i s-a dat interdicția de a părăsi țara pentru două luni.

Menționăm că Igor Dodon se află în arest la domiciliu după ce a fost reținut pentru 72 de ore, fiind învinuit de coruperea pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.

Video: ProTV

Articole asemănătoare

Back to top button