fbpx

video | Dodon, despre reședința de la Condrița: „Trebuie să fii gospodar, nu să umbli cu brânza în șâp”

„Trebuie să fii gospodar, nu să umbli cu brânza în șâp”, spune Igor Dodon, referindu-se la starea reședinței prezidențiale de Condrița. Acesta consideră că peste patru ani de mandat a actualei șefe de stat casa de acolo va arăta „deplorabil”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În studioul emisiunii „Puterea a Patra”, Igor Dodon a vorbit despre lucrurile pe care le-ar fi luat de la Președinție. Acesta afirmă, însă, că a adus mai multe decât a dus din biroul în care își exercita atribuțiile.

„Mai mult am adus în instituția prezidențială. Chiar și covorul care stă în biroul președintelui nu e la balanță. Eu știu de unde l-am găsit și știu cât a costat. Și el stă acolo. Ea (n. red. Maia Sandu) se plimbă în fiecare zi pe el.  Nu am vrut să îl scoatem. Am spus: Cum o să fie așa. A plecat Dodon și a luat covorul de sub masă. (…)”, a spus liderul socialiștilor.

Referindu-se la gospodăria de la Condrița, Dodon a precizat că părinții l-au învățat că „trebuie să fii gospodar, nu să umbli cu brânza în șâp. (…) Ca să îl vezi pe om dacă e capabil să facă ceva, du-te la el acasă.(…) Tata spunea: Dacă vrei să vezi ce fel de gospodar e, du-te la el acasă. (…) La Condrița se vedea mână de gospodar. (…) Nu știu care e situația acolo”.

Amintim că, anterior, Dodon figura în investigații jurnalistice referitoare la cadourile prezidențiale, pe care le-ar fi însușit ilegal. Politicianul, totuși, afirmă că ele i-au fost oferite de prieteni și nu ar fi protocolare.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button