fbpx

video | Ceban îi avertizează pe funcționarii din Primăria Chișinău: Personal voi sesiza organele de drept dacă cineva va lua mită

Ion Ceban spune că va atenționa organele de drept dacă va afla despre cazuri de corupție la Primărie. Declarația a fost făcută alături de Igor Dodon, în cadrul sesiunii video săptămânale în care președintele răspunde la întrebările adresate de cetățeni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Edilul capitalei a spus că „nu va mai fi așa ca până acum” și a precizat că se va intervenit foarte dur în asemenea situații. În același timp, Dodon a precizat că până nu demult o autorizație de construcție eliberată de Primărie costa între 50.000 și 100.000 de euro.

„În ceea ce ține de construcții este ca și în cazul gheretelor sau panourilor stradale. Aici, la fel, vom interveni foarte dur. I-am atenționat pe toți constructorii că nu va mai fi la fel cum a fost, cu tot felul de scheme de corupție. Le-am spus că dacă îi prindem cu mâța-n sac, o să-i declarăm noi primii la organele de drept”, a menționat primarul.

La rândul său, președintele a declarat că de Ion Ceban s-ar fi apropiat deja cu asemenea întrebări, dar acesta le-a spus persoanelor vizate „că o să le rupă capul”. 

Vedeți momentul la 10:54.

Articole asemănătoare

Back to top button