fbpx

video | Avea poftă de aventuri? Un minor, reținut de polițiștii de frontieră în timp ce traversa hotarul ilegal, în fugă

Un adolescent din Republica Moldova cum traversează ilegal, în fugă, frontiera. Acesta a fost reținut pe partea ucraineană.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pe 11 martie, patrula sectorului Poliției de Frontieră Valea Perjei a surprins adolescentul de 15 ani. RDeoarece nu a fost posibil să îl rețină pe teritoriul țării noastre, au intervenit grănicerii ucraineni.

Adolescentul nu avea acte de identitate și nu a putu explica motivul acțiunii sale. Din declarațiile făcute, polițiștii de frontieră au aflat că este cetățean moldovean, în vârstă de 15 ani, originar din orașul Ceadîr-Lunga.

Informațiile au fost confirmate ulterior de către mama sa, care a fost înștiințată despre incident. Conform procedurii, reprezentanții Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei au transmis minorul în custodia Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor infracțiunii.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button