fbpx

video | „Asistăm la o lovitură de stat și uzurpare a puterii”. Dodon, despre creșterea prețurilor și necesitatea alegerilor anticipate

Liderul PSRM, Igor Dodon, susține că ultimele evenimente care au avut loc în Republica Moldova nu sunt altceva decât „o lovitură de stat și uzurpare a puterii”. Declarațiile au fost făcut în cadrul unui briefing de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Igor Dodon, sunt necesare atât proteste, cât și alegeri anticipate prezidențiale și parlamentare. Liderul PSRM consideră cp singura soluție ar fi demisia președintei, a Guvernului și a Parlamentului.

„Unica soluție sunt protestele, nu pentru Stoianoglo, ci împotriva creșterii prețurilor, a tarifelor. Duminica asta. Pe ei o să îi poată opri oamenii, cei care i-au votat. Altfel nu îi stopăm. Am impresia că Maia Sandu a găsit conspectul lui Plahotniuc și îi urmează exemplul”, a menționat liderul PSRM.

Amintim că Igor Dodon a fost plecat la Moscova, unde a avut o întrevedere cu adjunctul șefului Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu Republica Moldova.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button