fbpx

video | Ar fi luat fără voie un portmoneu și o bicicletă: Trei indivizi suspectați de furt, căutați de polițiști

Polițiștii din capitală au dat în căutare trei indivizi. Unul dintre ei ar fi sustras un portmoneu, iar alții doi ar fi furat o bicicletă din scara unui bloc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit poliției, în primul caz oamenii legii au fost alertați în dimineața zilei de 6 aprilie, de către un bărbat care le-a comunicat că i-a fost sustras portmoneul în timp ce se afla într-un local amplasat pe bd. Ștefan cel Mare. La fața locului s-a deplasat grupa operativă. Victima, în vârstă de 30 de ani, susține că a lăsat scurta pe scaun și a ieșit până afară, iar la întoarcere a depistat lipsa portmoneului cu aproximativ 4500 de lei.

Al doilea caz s-a produs pe 31 mai.  Atunci, doi indivizi au intrat în scara unui bloc de locuit amplasat pe str. Melestiu, de unde ar fi sustras două biciclete lăsate fără supraveghere. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 6000 de lei.

În ambele cazuri, polițiștii au ridicat imaginile video de pe camerele de supraveghere. Așadar, oamenii legii îi roagă pe cei care au recunoscut persoanele din imagini să contacteze ofițerii la numărul 069306175.

Articole asemănătoare

Back to top button