fbpx

video | Alcoolul bată-l vina. Un bărbat beat ar fi furat un televizor și un cuptor cu microunde dintr-o casă străină

A lăsat ușa apartamentului întredeschisă și a rămas fără televizor și cuptor cu microunde. Un tânăr de 29 de ani a fost reținut pentru furt în sectorul Ciocana al capitalei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), o femeie de 33 de ani s-a adresat cu o plângere la Inspectoratul de Poliție Ciocana, comunicând oamenilor legii că i-au fost sustrase mai multe bunuri din apartament. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 7500 de lei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat principalul suspect – un bărbat de 29 de ani, originar din raionul Fălești. În cadrul acțiunilor procesual penale, aceasta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că fiind în stare de ebrietate, a intrat în scara blocului și observând ușa apartamentului întredeschisă, a pătruns în locuință de unde a sustras un televizor și un cuptor cu microunde. Ulterior, acesta ar fi vândut televizorul cu suma de 800 de lei.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 de lei până la 67.500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button