fbpx

video | 27 de copii din orfelinate vor merge la mare pentru prima dată. Unde se vor distra pentru următoarele 10 zile

Vor merge pentru prima dată pe litoral. Este vorba despre 27 de copii din şapte centre de plasament din Republica Moldova. Pe durata a zece zile, aceştia vor avea parte de o vacanţă în Grecia. Cazarea şi mesele sunt asigurate de partea elenă, iar transportul este oferit de Fundaţia „Open Gates”, relatează trm.md.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Majoritatea copiilor din centrele de plasament nu au fost niciodată peste hotare. Ei speră că această călătorie va fi una memorabilă.

VOX: „Niciodată nu am fost la mare. Am emoţii, dar, în fine, cred că va fi ceva frumos şi interesant”. „Prima dată mă duc în Grecia, sunt bucuros că mă duc în altă ţară”. „Mie o să-mi fie interesant să văd munţii, că sunt frumoşi… pe fotografie”.

Galina Agheţ este una din cei şapte însoţitori ai copiilor, ce vor avea grijă de siguranţa lor: „Însoţesc şapte copii de la Ştefan Vodă şi doi de la Olăneşti”.

Copiii vor vizita localităţile Melisiatica şi Maraton. Ei au fost selectaţi în baza unor criterii de performanţă, stabilite de Fundaţia „OPEN GATES”.

Natalia Grigorjevschi-Braga, fondatoare „Open Gates”: „Sunt cei mai activi copii, care s-au implicat în cursul de limbă engleză, cursuri de comunicare”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button