fbpx

Vești bune pentru călători! Trenul Chișinău-București își reia circulația duminică

Duminică își reia circulația trenul Chișinău București. Potrivit Căii Ferate a Moldovei, până la sfârșitul lui 2021 acest va circula de două ori pe săptămână, iar în ianuarie numărul curselor va ajunge la trei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În decembrie acesta va pleca din Chișinău joi și duminică, la 17:20 și va ajunge în capitala României la ora 6:17. Din București trenul va porni luni și vineri, la 19:20, iar la gara feroviară din Chișinău va fi la 8:15.

Începând cu 2 ianuarie 2022, mijlocul de transport va pleca din Chișinău marți, joi și duminică, iar din București – luni, miercuri și vineri.

Costul călătoriei cu tariful SMART (nerambursabil) este de 19 euro. Biletul pentru călătoria în vagon cu compartimente constituie 580 de lei, iar în cel capitonat – 670 de lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 12 ani vor beneficia de o reducere de până la 40%.

Biletele pot fi procurate la casele gării feroviare și pe pagina oficiala a CFM. De asemenea, la Chișinău pot fi procurate bilete pentru rutele care circulă din București spre Budapesta, Sofia, Viena și mai departe, cu transbordare, la orice alte rute din țările europene.

Concomitent cu începerea circulației trenului Chișinău-București, se va relua circulația zilnică a trenului de frontieră Iași-Ungheni.

CITEȘTE ȘI: 

video | „Parcă a mers fără să iasă, de acasă până acasă”. Trenul Chișinău-București, cântat de Zdob și Zdub și frații Advahov

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button