fbpx

Usatîi: „Socialiștii pregătesc o schemă foarte murdară. Vor să ia sub control piața de medicamente din R. Moldova”

Socialiștii pregătesc o schemă foarte murdară”. Este declarația liderului formațiunii „Partidul Nostru” (PN), Renato Usatîi, care susține că PSRM, deputatul neafiliat Vladimir Andronache, dar și fostul democrat Vladimir Plahotniuc ar intenționa să „ia sub control piața de medicamente din Republica Moldova”. Mai mult, Usatîi susține că acțiunile ar avea legătură cu legile cu privire la medicamente și activitatea farmaceutică adoptate de socialiști și Pentru Moldova în ședința nocturnă a Parlamentului. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Renato Usatîi susține că Andronache s-ar fi întâlnit, de mai multe ori, cu Plahotnic în Istanbul. Acolo, cei doi ar fi discutat despre cumpărarea uneia dintre cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova.

„Socialiștii pregătesc să pună la cale o schemă foarte murdară de a lua sub control piața de medicamente din Republica Moldova. Această schemă a fost deja coordonată cu Igor Dodon. Andronache s-a întâlnit deja de două ori în Istanbul cu Vlad Plahotniuc”, a spus Usatîi la postul de televiziune Jurnal TV.

„Recent, Plahotniuc s-a întors iarăși în Istanbul. Ei au vorbit și cu Șor. Acest grup planifică ca până la sfârșitul lunii să cumpere una din cele mai mari rețele de farmacii din Republica Moldova. Este vorba despre legea de la miez de noapte cu farmaciile mobile. Ei vor să vândă medicamente aduse prin contrabandă”, a mai adăugat liderul PN.

„Au pregătit și unele acțiuni de șantaj din partea băncii”, a subliniat Usatîi.

Momentan, persoanele vizate în acuzații nu au comentat cele vociferate de Renato Usatîi.

Citește și: Autorii inițiativei farmaciilor mobile resping afirmațiile că vor fi vândute medicamente neautorizate în condiții inadecvate

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button