fbpx

update, foto | Reacția Partidului Șor după ce IGP a anunțat că mai mulți tineri protestatari s-au revoltat nu au primit banii promiși

(Update 15:40) Reprezentanții Partidului Șor califică acuzațiile oamenilor legii drept „o manipulare și o înscenare grosolană”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știre inițială: Inspectoratul General al Poliției (IGP) informează că mai mulți tineri care au fost prezenți la protestul de duminică, 23 octombrie, s-au prezentat la locul întrunirii revoltați că nu au primit banii promiși pentru prezența la manifestație.

„La locul întrunirii din centrul capitalei s-a prezentat un grup de tineri, cu vârstele cuprinse între 19-25 de ani, revoltați și nemulțumiți de faptul că nu au primit banii promiși pentru protestul de ieri”, a comunicat Poliția.

Actualmente, cazul este documentat de Inspectoratul de Poliție Centru.

Foto: IGP

Amintim că la protestul de duminică, 23 octombrie, o bună parte dintre manifestanți au pornit spre scuarul Parlamentului din fața Academiei de Științe, deși Poliția a anunțat organizatorii că accesul prin fața Arcului de Triumf este interzis. Cu toate acestea, potrivit forțelor de ordine, organizatorii nu au fost de acord și au insistat să mărșăluiască pe bulevardul Ștefan cel Mare.

În rezultat, forțele de ordine au format câteva cordoane la intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Mihai Eminescu, blocând manifestanților accesului spre Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Ciocnirea dintre forțele de ordine și protestatari a rezultat în câteva altercații, iar câțiva tineri care au forțat cordoanele Poliției au fost extrași din mulțime și reținuți.

Ulterior, după ce nu au fost lăsați să ajunge în Piața Marii Adunări Naționale, moderatoarea protestului, Marina Tauber, a chemat manifestanții să meargă în fața Procuraturii Generale (PG).

Citește și: Poliția se plânge din nou pe manifestanți: Obiecte periculoase, comportament dubios și persoane sub influența alcoolului

 

Articole asemănătoare

Back to top button