fbpx

Un cadavru în parcul Valea Trandafirilor, al doilea pe o stradă din sectorul Rîșcani. Doi bărbați, găsiți fără suflare în capitală

Doi bărbați au fost găsiți fără suflare în capitală. Contactată de ZUGO, ofițera de presă, Svetlana Scripnic, a relatat că un cadavru a fost descoperit pe strada Feredeului, iar al doilea – în parcul Valea Trandafirilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit Poliției, astăzi, 3 ianuarie, în jurul orei 11:40, pe strada Feredeului a fost depistat corpul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 66 de ani, fără loc de trai permanent, care de câțiva ani se adăpostea în încăperea părăsită unde a fost găsit.

La examinarea de către medicul legist, urme de violență nu au fost depistate. Cazul este investigat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Al doilea caz a fost înregistrat azi dimineață la ora 8:25, în parcul Valea Trandafirilor. Cadavrul unui bărbat de 21 de ani a fost depistat la circa 25 de metri de lac. La examinarea medicului legist, pe corpul decedatului au fost găsite mai multe semne de violență, multiple leziuni, în special în zona capului.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Ancheta este în curs de desfășurare.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button