fbpx

Un BMW „a zburat” cu 181 km/h într-o localitate din sudul țării. Ce riscă vitezomanul

Un bărbat de 31 ani a „zburat” printr-o localitate din raionul Taraclia cu 181 km/k. Oamenii legii l-au stopat, fiindu-i aplicată o amendă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Potrivit Poliției, incidentul s-a petrecut marți, 15 martie, în jurul orei 14:50. în timp ce inspectorii de patrulare monitorizau traficul rutier pe traseul care trece prin satul Aluatu, raionul Taraclia.

Vitezomanul era la volanul unei mașini BMW, fiind originar din Comrat. În cele din urmă, șoferul a fost oprit și identificat, după care sancționat.

Poliția amintește că  în condițiile legislației actuale, pentru depășirea limitei de viteză, în baza Codului Contravențional al Republicii Moldova, ca sancțiune este prevăzută amenda și aplicarea punctelor de penalizare.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a inițiat procedura de modificare a Codului Contravențional, astfel încât în cazul depășirii limitei de viteză pe un anumit segment de drum cu mai mult de 40 km/h, complementar amenzii și punctelor de penalizare se propune și suspendarea dreptului de a conduce pe un termen de la 30 la 180 de zile, gradual în funcție de viteza depășită.

Articole asemănătoare

Back to top button