fbpx

Un bărbat, găsit fără suflare pe malul stâng al Nistrului. Ar putea fi dintr-un sat subordonat autorităților constituționale

Un bărbat a fost găsit fără suflare pe malul stâng al Nistrului. Responsabilii din regiunea autoproclamată presupun că acesta ar putea fi locuitor al unuia dintre satele din apropiere, subordonate autorităților constituționale.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Persoana a fost găsită în localitatea Butuceni, raionul Rîbnița, pe 31 mai. Corpul neînsuflețit nu avea semne de moarte violentă.

Legiștii au stabilit că persoana avea aproximativ 50-55 de ani, înălțimea de 180 cm, fața ovală, dimensiune medie a nasului, buze groase, păr drept însurit, mustață și barbă. Aceasta era îmbrăcată într-un hanorac de culoare gri-închis, cu glugă, pe care e inscripționat „Canada”, cu dungi la manșete, tricou verde cu mâneci scurte, blugi și lenjerie de corp albastră și ciorapi negri cu dungi albe. Încălțămintea purtată era de mărimea 42.

Bărbatul avea pe mâna stângă un rozariu cu o cruce, iar la gât – o iconiță și un pandativ sub formă de inimă. În buzunare oamenii legii au depistat două chei metalice și monede cu nominalul de doi și cinci lei, dar și un bănuț din 1912.

Articole asemănătoare

Back to top button