fbpx

Un bărbat din Ialoveni, bătut cu o scândură în cap de prietenul de pahar. Victima a decedat în drum spre spital

Un bărbat de 41 de ani din Ialoveni ar fi fost bătut cu o scândură în cap de prietenul de pahar. Victima s-a stins din viață în drum spre spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Silvia Vetcu, ne-a comunicat că oamenii legii au fost alertați pe 10 ianuarie, aproximativ la ora 19:00. Sesizarea a fost făcută de medicii de la urgență, care transportau un victima cu o plagă la cap la un spital din capitală.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul care a decedat, împreună au alți doi indivizi de 52 și respectiv 64 de ani, au consumat băuturi alcoolice în gospodăria unei locuitoare din satul Ruseștii Noi. Ca urmare, între victimă și unul dintre amici săi s-a iscat un conflict, iar suspectul i-ar fi aplicat prietenului său de pahar mai multe lovituri cu o scândură în regiunea capului.

Ulterior, a fost solicitată Ambulanța, doctorii au constatat necesitatea transportării bărbatului agresat la un spital din Chișinău, dar acesta a decedat înainte de a ajunge la instituția medicală. Poliția precizează că suspectul are antecedente. Ofițerii au inițiat o cauză penală, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Articole asemănătoare

Back to top button