fbpx

Un adolescent din raionul Glodeni, bătut cu bestialitate de Revelion. „Mi-a scos unghia cu dinții și m-a mușcat de gât”

Un adolescent de 15 ani dintr-o localitate din raionul Glodeni a fost bătut cu bestialitate în noaptea dintre ani de către un consătean. Tânărul este internat la Spitalul din Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Bănuitul, în vârstă de 19 ani, l-a întâlnit pe tânăr pe stradă din sat în jurul orei 03.00. Tânărul ar fi doborât minorul la pământ și l-ar fi bătut cu mâinile și picioarele pe diferite părți ale corpului, iar amicii care se aflau în preajmă nu ar fi intervenit.

„Între noi era un conflict mai vechi. În seara de Anul Nou ne-am întâlnit întâmplător în sat, când eu mă îndreptam spre casă. Noi eram mai multe persoane. El era împreună cu fratele său cu motocicleta, ambii erau fumați. Mai întâi am luat bătaie de la un alt băiat, tot din sat, apoi a sărit și el și a început bătaia între noi doi. Am căzut pe spate, iar el a urcat pe mine și a început a mă lovi, mușca. Cel mai mult m-a lovit în cap, cu pumnii, apoi mi-a băgat degetele în ochi, mi-a scos unghia cu dinții aproape de tot și m-a mușcat de gât, mâini, corp. Eu nu mai aveam putere să mă apăr și a dat în mine cât a putut de tare”, citează jurnal.md tânărul agresat.

Bătaia s-ar fi finalizat după ce a intervenit un trecător, iar ulterior adolescentul a ajuns la spitalul din Bălți. Pe de altă parte, suspectul neagă acuzațiile și afirmă că în timp ce se deplasa prin sat ar fi fost oprit de un grup de 11 persoane, printre care și minori, iar unul dintre ei l-ar fi atacat primul, apoi a intervenit fratele acestuia, ca ulterior un alt tânăr să propună ca băieții să se bată „unu la unu”. Totodată, referindu-se la mușcături, acesta afirmă că și el le are.

Actualmente oamenii legii investighează cazul și audiază persoanele implicate.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button