fbpx

Susținătorii Maiei Sandu se mobilizează pentru un protest în fața Parlamentului: „Vom proteja independența justiției până în pânzele albe”

Susținătorii Maiei Sandu se mobilizează pentru a protesta în fața Parlamentului. Acțiunea va începe la 14:30, înainte de începerea ședinței Legislativului, iar manifestanții vor cere „o justiție corectă”.

Conform unui eveniment lansat pe rețele de socializare, protestul va fi unul pașnic. Astfel, după ce au protestat mai mult timp împotrivă, acum e timpul să voteze pentru, scriu tinerii din PAS, care au și lansat inițiativa.

„Vrem justiție independentă, vrem instituții libere și o viață prosperă pentru fiecare cetățean. Când îl dădeam jos pe Plahotniuc, în nici un caz nu o făceam doar pentru a elibera loc pentru următorul oligarh. Nu pentru asta am luptat. Nu pentru asta am riscat cu propria securitate. Am făcut-o pentru a elibera țara de hoție și de a o da oamenilor. Nu mai avem timp de pierdut. Vrem, cu orice preț, un procuror general integru, profesionist și independent de politic, care să nu aibă nicio „linie roșie”. Vom proteja proteja independența justiției până în pânzele albe, dacă este nevoie.”, se arată în mesaj.

Articole similare

Back to top button
Close