fbpx

Șeful Moldovagaz: Factura medie la gaz în octombrie a fost de 565 de lei

Factura medie la gaz în luna octombrie a fost de 565 de lei. În caz de erori sau inexactități, consumatorii sunt îndemnați să solicite recalcularea facturilor. Despre asta a anunțat miercuri, 16 noiembrie, directorul Moldovagaz, Vadim Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În luna octombrie 2022, peste 622.000 de facturi au fost expediate consumatorilor casnici de gaze naturale, în valoare medie de circa 565 de lei”, a anunțat Ceban pe contul său de Telegram.

De asemenea, șeful de la Moldovagaz a menționat că în caz de erori sau inexactități în facturi, inclusiv în datele de contorizare, fiecare consumator poate solicita recalcularea acestora la centrul de contact al companiei, situat în municipiul Chișinău, strada Alexandr Pușkin 64, la numărul de telefon 1304 (1305 în cazul capitalei) sau prin transmiterea unei cereri prin intermediul serviciului „Contul personal al consumatorului”.

Amintim că ultima modificare a tarifului la gaz a fost stabilit la 23 septembrie de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică. Astfel din 1 octombrie consumatorii casnici achită 29,27 de lei pentru un metru cub de gaz, cu TVA inclus.

Articole asemănătoare

Back to top button