fbpx

S-a întors acasă de sărbători, dar a ajuns în comă. O adolescentă de 14 ani a decedat la spital, iar părinții acuză medicii de neglijență

O adolescentă de 14 ani din Cahul a decedat după ce a fost a intrat în comă. Tânără împreună cu familia revenise recent din străinătate, iar la scurt după ce a ajuns în Moldova – s-a îmbolnăvit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fata s-a trezit cu febră de 40,2 grade pe 10 decembrie. Inițial, părinții au apelat la punctul medical din localitatea unde se aflau. Medicul de acolo i-ar fi administrat o injecție și i-ar fi prescris mai multe infuzii. Chiar dacă febra a scăzut, în scurt timp aceasta a devenit și mai înaltă, transmite unimedia.info. Părinții au chemat ambulanța, care a transportat minora la spital, dar fata a intrat în comă și a decedat.

Familia copilei acuză medicii de neglijență. Rudele spun că inițial ar fi fost vorba de un virus mortal, dar ei nu sunt convinși, declarând că în spate s-ar ascunde ceva și că „multe lucruri nu coincid între ele”. Pe de altă parte, reprezentanții spitalului din Cahul declară că nemulțumirea părinților ar fi adresată doctorului din localitate, iar instituția medicală unde a fost ulterior adusă adolescentă a intubat-o și spitalizat-o imediat.

Pe marginea cazului a fost inițiat un proces penal. Legiștii urmează să efectueze expertiza și să stabilească cauza decesului.

Articole asemănătoare

Back to top button