fbpx

„Regret dacă măsurile luate nu au fost suficiente pentru ca să se simtă în siguranță”. Răspunsul Veronicăi Gherbovețchii la acuzațiile Mihaelei Dicusar

După ce fosta prezentatoare de știri de la TV8, Mihaela Dicusar a dezvăluit despre intimidările la care ar fi fost supusă de Veaceslav Platon, iar Mariana Rață și Veronica Gherbovețchii ar fi fost la curent despre acest lucru, însă nu ar fi luat măsuri, cea din urmă a venit cu o reacție.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată de ZUGO, directoarea departamentului de știri TV8, Veronica Gherbovețchii susține că după cele auzite de la Mihaela Dicusar, împreună cu colegii de departament au decis ca fosta prezentatoare TV8 să nu mai asiste la evenimentele la care este prezent și Veaceslav Platon.

„Activând într-o televiziune vocală, de-a lungul celor patru ani, reporterii TV8 au fost și sunt, deseori, ținta atacurilor verbale din partea anumitor personaje. De fiecare dată când colegii mei din departament au dat acordul să facem publice cazurile, am făcut-o fie prin intermediul știrilor, fie cerând pentru ei asistență juridică

Atunci când fosta colegă a denunțat în redacție că, la o ședință de judecată, Veaceslav Platon a ofensat-o față de alți jurnaliști, vorbindu-i urât, și că nu mai poate rezista emoțional acestor atacuri, am decis, de comun acord, să nu mai meargă la evenimente cu participarea acestuia”, relatează jurnalista.

Totodată, Gherbovețchii regretă dacă măsurile interprinse nu au făcut-o pe Dicusar să se simtă protejată și în siguranță.

„De asemenea, am recomandat colegilor mei, dacă este posibil, să comunice cu Platon, prin intermediul avocatului său, ca să evite alte atacuri de acest gen. Regret dacă măsurile luate în urma acestui caz nu au fost suficiente pentru ca fosta colegă să se simtă în siguranță la locul de muncă”, conchide prezentatoarea de știri.

Citește și: „Nu a venit să semnaleze atunci când se întâmplau”. Mariana Rață, despre acuzațiile Mihaelei Dicusar cu privire la „intimidările” lui Platon

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button