fbpx

„Nu a venit să semnaleze atunci când se întâmplau”. Mariana Rață, despre acuzațiile Mihaelei Dicusar cu privire la „intimidările” lui Platon

Ex-jurnalista și prezentatoarea TV8, Mihaela Dicusar, a relatat că ar fi fost intimidată de Veaceslav Platon, iar Mariana Rață și Veronica Gherbovețchii (directoarea Departamentului Știri TV8) ar fi știut despre acest lucru, însă nu ar fi întreprins nimic. Prezentatoarea Mariana Rață a reacționat la aceste informații.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu a venit să semnaleze conducerii tv despre aceste intimidări atunci când ele se întâmplau, ci doar când a plecat ne-a zis despre aceste cazuri cu adevărat regretabile. Și eu am primit intimidări de la Platon în acest an, dar în cazul meu eu le-am tratat ca in risc al meseriei, comunicând despre ele cu conducerea televiziunii”, susține Mariana Rață.

ZUGO a solicitat și reacția Veronicăi Gherbovețchii.

Amintim că fosta prezentatoare de la TV8, Mihaela Dicusar, a relatat public că a fost intimidată de Platon. Mai mult, potrivit ei, administrația TV8 a fost informată, însă i-a spus că „totul este bine”.

Potrivit ei, totul a început când a filmat mașina controversatului om de afaceri în preajma Procuraturii. „De fiecare dată când mă simțeam jignită, intimidată de acest om, anunțam despre asta. Veneam plângând de la evenimente. Din păcate, mi se spunea că totul e bine. Și nu puteam face nimic altceva. Pentru că mi se spunea că nu există nicio implicare a lui Platon la TV8, ca să se dovedească până la urmă că nu e chiar așa de bine cum se credea”, a declarat într-un interviu pentru Gazeta de Chișinău jurnalista.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button