fbpx

Mihaela Dicusar afirmă că a fost intimidată de Platon: „Veneam plângând de la evenimente. Mi se spunea că totul e bine”

Fosta prezentatoare de la TV8, Mihaela Dicusar, afirmă că a fost intimidată de Platon. Mai mult, potrivit ei, administrația TV8 a fost informată, însă i-a spus că „totul este bine”.

Potrivit ei, totul a început când a filmat mașina controversatului om de afaceri în preajma Procuraturii. „De fiecare dată când mă simțeam jignită, intimidată de acest om, anunțam despre asta. Veneam plângând de la evenimente. Din păcate, mi se spunea că totul e bine. Și nu puteam face nimic altceva. Pentru că mi se spunea că nu există nicio implicare a lui Platon la TV8, ca să se dovedească până la urmă că nu e chiar așa de bine cum se credea”, a declarat într-un interviu pentru Gazeta de Chișinău jurnalista.

Ea a precizat că una dintre discuțiile cu Platon a fost surprinsă de avocatul său, care a încercat să îl oprească. „Îmi spunea în rusă că, „probabil, sunt primul om de care fugi așa. Ești o jurnalistă slabă, ce fel de întrebări pui tu, cine ți le-a dat?””, relatează Mihaela Dicusar.

Aceasta punctează că despre faptul că tatăl copilului Nataliei Morari este Veaceslav Platon nu a știut. Totuși, în ultimele luni se vehicula că aceștia ar fi buni prieteni.

Cât despre acțiunile întreprinse de administrația TV8, jurnalista relatează că Veronica Gherbovețchi și Mariana Rață știau despre presiunile lui Platon asupra sa. „Mariana a spus că vor avea o ședință și vor discuta. La ultima ședință cu reporterii eu am mai întrebat o dată dacă este sau nu vreo implicare a lui Platon la TV8. Și Veronica mi-a răspuns că a vorbit cu Natalia Morari și că aceea a zis că nu este nimic, adică nicio implicare”.

Redacția ZUGO va încerca să obțină și reacția persoanelor vizate.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button