fbpx

Reacția lui Cavcaliuc după ce a fost acuzat de Costiuc că PACE i-a stropit mașina cu verde de briliant: „S-a cerut vicepreședinte”

Gheorge Cavcaliuc neagă că membrii partidului său ar fi stropit mașina activistului Vasile Costiuc cu verde de briliant. Potrivit lui, liderul Partidului Democrația Acasă s-ar răzbuna astfel pentru că nu ar fi fost acceptat în rândurile formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ex-polițistul crede că mașina a fost stropită chiar de proprietar. Mai mult, el îl acuză pe Costiuc că ar acumula astfel aprecieri pe rețelele de socializare.

„Acest Costiuc, pe care eu nu l-am știut deloc, a trimis la mine mesageri prin care s-a cerut să vină în cadrul PACE, cerându-mi să-l fac vicepreședinte pe un domeniu”, a punctat Cavcaliuc.

Amintim că, marți dimineața, Vasile Costiuc acuza membrii PACE că i-ar fi stropit noaptea mașina cu verde de briliant. Cazul are loc după ce săptămâna trecută, câțiva membri ai formațiunii l-au stropit pe față cu aceeași substanță pe vicepreședintele raionului Sîngerei, invocând că acesta s-ar fi vaccinat contra COVID-19, deși nu s-ar afla în categoria de persoane eligibile pentru primele două etape. În semn de solidaritate, Costiuc a vărsat lichidul verde pe sigla de la sediul partidului condus de Cavcaliuc.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button