fbpx

Reacția Irinei Rimes după valul de critici pentru că a fost desemnată ambasadoare a Zilei „Constantin Brâncuși”

Irina Rimes a reacționat după valul de critici apărut în urma faptului că a fost desemnată ambasadoare onorifică a Zilei Naţionale „Constantin Brâncuşi“.

„Este mai comod să stai acasă şi să-ţi vezi de interesele proprii. Şi eu mă simt mai bine acasă decât să merg pe la tot felul de conferinţe. Totuşi am clădit o comunitate pe reţelele de socializare, ce exemplu să le dau oare?! Nu mă implic în viaţa politică a acestei ţări şi nici acasă la mine, dacă intri în tărâţe, te mănâncă porcii, dar oare este atât de grav să transmit un mesaj tinerei generaţii (sau să încerc măcar) să vină la Muzeul Naţional de Artă de ziua lui Brâncuşi?!”, a declarat Irina.

Aceasta a adăugat că: „Nu mi s-a cerut să vorbesc public despre opera lui, nici nu aş îndrăzni, ci doar să invit tinerii să îl cunoască mai bine, pentru că evenimentul, aparent, nu e destul de cool şi de trendy să se promoveze singur… Nimic nu a fost. Doar nişte fraze scoase din context. N-a publicat nimeni discursul sau măcar fraze din discursul ţinut astăzi în faţa jurnaliştilor, ci doar nişte cuvinte din singurul moment în care am încercat să-mi clădesc ideea”.

Rimes a specificat că nu a avut parte de niciun onorariu, ci a făcut-o din simplul motiv că uneori o sperie ce este în Trending pe YouTube. „Îţi răspund pentru că te cunosc şi mă cunoşti, şi mă cunoşti mai bine decât ceilalţi care comentează“, i-a transmis moldoveanca jurnalistei TVR, Irina Păcurariu.

Articole asemănătoare

Back to top button