fbpx

Reacția Air Moldova după ce un pasager în stare de ebrietate ar fi perturbat siguranța zborului de pe cursa Londra-Chișinău

Air Moldova a venit cu o reacție după ce un pasager în stare de ebrietate s-ar fi dat în spectacol ieri în timpul zborului de pe cursa Londra-Chișinău. Compania a anunțat că acesta urmează să răspundă pentru fapta sa așa cum prevede legislația.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un comunicat emis de Air Moldova se precizează că pe tot parcursul zborului pasagerul a refuzat să răspundă pozitiv somațiilor echipajului de a se conforma politicilor de zbor, a încercat să fumeze, a insultat personalul și a neglijat orice rugăminte de a păstra calmul și a nu perturba liniștea. Drept rezultat, imediat după aterizarea aeronavei, acesta a fost predat organelor de forță ale Republicii Moldova. 

Operatorul de zboruri condamnă comportamentul inadecvat și agresiv la bordul aeronavelor sale. Administrația companiei a inclus pasagerul în lista neagră. Acesta nu va fi admis în viitor la alte zboruri ale operatorului național.

Precizăm că, ieri, în timpul zborului de pe cursa Londra-Chișinău, mai mulți pasageri au fost deranjați de un bărbat în stare de ebrietate. Acesta ar fi aprins țigări și ar fi solicitat însoțitorilor băuturi tari.

Articole asemănătoare

Back to top button