fbpx

foto | Scandal în avionul de pe cursa Londra-Chișinău. Un pasager în stare de ebrietate s-ar fi dat în spectacol la bord

Mai mulți pasageri ai avionului de pe ruta Londra-Chișinău au fost deranjați ieri de un pasager în stare de ebrietate. Acesta s-ar fi dat în spectacol, ar fi aprins țigări și ar fi solicitat însoțitorilor băuturi tari.

Potrivit unei martore, care a publicat pe rețelele de socializare imagini de la fața locului, bărbatul ar fi deranjat oamenii cu copii mici care stăteau în rând la baie, el trecând peste ei fără rând ca să facă tentative repetate de a aprinde țigări, ar fi ignorat toate solicitările însoțitorilor de bord și cele ale pasagerilor și a ținut membrii echipajului ocupați non-stop din cauza unui comportament neadecvat.

La aterizare, buclucașul a fost reținut. Totuși, martora incidentului a solicitat MAI să facă publică decizia referitoare la pedeapsa pe care o va primi bărbatul.

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a reacționat la postare și a scris în comentarii că în scurt timp toate datele referitoare la caz vor fi făcute publice.

Foto: Alina Radu via Facebook

 

Articole similare

Back to top button
Close