fbpx

PSRM: „Vom participa la ședința plenară în care va fi prezentat programul și componența Guvernului Gavrilița”

Socialiștii au anunțat, oficial, că vor participa la ședința plenară în care candidata desemnată la funcția de prim-ministru, Natalia Gavrilița, va prezenta componența eventualului cabinet de miniștri, dar și programul de guvernare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Decizia a fost luată după Consiliul Republican al PSRM.

Totodată, socialiștii afirmă că decizia de a acorda sau nu votul de încredere guvernului Gavrilița va fi luată după dezbaterile plenare.

„Nu vom boicota ședințele Parlamentului, trebuie să venim la ședință și să ascultăm programul premierului desemnat și după aceea să luăm o decizie”, a spus, anterior, socialistul Igor Dodon.

Amintim că liderul socialiștilor, Igor Dodon, a calificat dpret „circ și bătaie de joc”. intenția Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de a nu vota cabinetul de miniștri în frunte cu Natalia Gavrilița, astfel creând posibilitatea de declanșare a alegerilor parlamentare anticipate.

„Ce înseamnă asta? Propui, spui că-i tare maladeț (n.r – bravo) , dar nu votezi?”, se întreaba Dodon anterior.

ZUGO menționeazp că Natalia Gavrilița a fost înaintată drept candidat la funcția de prim-ministru. Gavrilița urmează, în termen de 15 zile de la data înaintării, să prezinte programul de guvernare și membrii cabinetului de miniștri în plenul Parlamentului.

Citește și: „Gavrilița este profesionistă în domeniul economic”. Va vota sau nu PSRM un nou cabinet de miniștri?

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button