fbpx

Poșta electronică și contul de Telegram ale lui Ion Munteanu ar fi fost sparte. Reacția procurorului general interimar

Poșta electronică și contul de Telegram ale procurorului general interimar Ion Munteanu ar fi fost sparte. Acesta a relatat că se aștepta la această scurgere de mesaje, însă „tot ce apare acolo nu ar trebui în mod normal să îl afecteze, doar dacă nu au fost făcute retușări sau trucări”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Mă așteptam că ar putea fi sparte și conturile mele. Este regretabil că aceasta se întâmplă. Nu știu cât din ceea ce a apărut este real. Cândva am deținut și eu un cont pe Telegram, nu neg. În principiu nu mă deranjează. Mereu mi-am efectuat lucrul cu sinceritate. Tot ce apare acolo nu ar trebui în mod normal să mă afecteze, doar dacă nu au fost făcute retușări sau trucări”, a menționat Ion Munteanu pentru TV8.

Amintim că în după-amiaza zilei de miercuri, 9 noiembrie, canalele de Telegram ale președintei Republicii Moldova, Maia Sandu și vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte. Administrația prezidențială a confirmat ulterior acest lucru.

În urma acestor atacuri cibernetice, au fost publicate presupuse conversații personale ale ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, urmat de consilierul prezidențial, Dorin Recean, dar și Vadim Pistrinciuc, fost deputat al Partidului Liberal Democrat din Moldova, care în prezent ar fi consilierul neoficial al Maiei Sandu. Și ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, a fost vizată în cazurile de scurgere a informațiilor de pe Telegram.

Marți, 22 noiembrie, următoarea victimă a „spargerilor” a devenit noul ministru al Economiei, Dumitru Alaiba. Acesta a anticipat că i-a fost spart contul de Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button