fbpx

Alaiba, noua victimă a spargerilor de conturi de Telegram

Contul de Telegram al noului ministru al Economiei, Dumitru Alaiba, a fost spart. Un șir de presupuse conversații au fost făcute publice marți, 22 noiembrie.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dumitru Alaiba a anticipat că i-a fost spart contul de Telegram.

Cineva, se pare, mi-a spart contul de telegram și s-a conectat la mesajele mele. Poate fi cazul mai multor oameni. Verificați în setări dacă nu cumva aveți și voi oaspeți și spuneți-mi în comentarii sau în privat, să vedem cine a mai pățit-o. Pur din curiozitate.”, a scris Alaiba într-o postare pe rețelele de socializare.

Amintim că în după-amiaza zilei de miercuri, 9 noiembrie, canalele de Telegram ale președintei Republicii Moldova, Maia Sandu și vicepremierului Andrei Spînu au fost sparte. Administrația prezidențială a confirmat ulterior acest lucru. În urma acestor atacuri cibernetice, au fost publicate presupuse conversații personale ale ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, urmat de consilierul prezidențial, Dorin Recean, dar și Vadim Pistrinciuc, fost deputat al Partidului Liberal Democrat din Moldova, care în prezent ar fi consilierul neoficial al Maiei Sandu. Și ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco, a fost vizată în cazurile de scurgere a informațiilor de pe Telegram.

Articole asemănătoare

Back to top button