fbpx

Olga Roman a fost eliberată din arest preventiv. Jurnalista are interdicția de a părăsi țara

Jurnalista Olga Roman a fost eliberată din arest preventiv. Aceasta are interdicția de a părăsi Republica Moldova și este cercetată în stare de libertate, transmite jurnal.md, cu referire la purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Maria Vieru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Fosta amantă a lui Vlad Filat a fost reținută la mijlocul lunii noiembrie 2019 în Dubai. Atunci, jurnalista a refuzat să colaboreze cu ambasada Moldovei și a solicitat asistență ambasadei României, deoarece are dublă cetățenie. Ulterior, aceasta a fost extrădată autorităților din Moldova și plasată în arest.

Numele Olgăi Roman a apărut în vizorul autorităților după reținerea lui Vlad Filat. Totodată, în toamna anului 2015, pe internet au apărut secvențe video cu caracter intim, în care apăreau cei doi. În spațiul public s-a vehiculat că jurnalista ar fi fugit din Moldova în Ucraina, prin punctul de trecere a frontierei Cuciurgan-Pervomaisk, la sfârșitul lunii noiembrie 2015. Ulterior, aceasta a plecat în România, iar de acolo ar fi ajuns în Olanda.

Articole asemănătoare

Back to top button