fbpx

O bătrână a rămas fără bani după ce i-a împrumutat unei necunoscute lângă bancomat! Femeia, căutată pentru că ar înșela vârstnicii

O femeie este căutată de Poliția din Ialoveni pentru că ar sustrage bani de la persoane în etate. Bănuita ar abuza de încrederea vârstnicilor și i-ar înșela.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Deocamdată nu se cunoaște cine este individa și nici locul aflării ei. Actualmente, oamenii legii încearcă să îi stabilească identitatea.

Olesea Gherman, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliței Ialoveni, ne-a comunicat că femeia s-a apropiat de o bătrână după ce ultima a retras bani de la bancomat. Necunoscuta a inițiat o discuție cu victima cu ea, ar fi convins-o să îi ofere un împrumut pentru a procura niște lucruri, apoi a dispărut.

„Pentru Inspectoratul de Poliţie Ialoveni este necesar de stabilit identitatea persoanei de gen feminin din imagine, care prin înșelăciune și abuz de încrederea sustrage bani de la persoane de vârstă înaintată”, se arată într-un mesaj al oamenilor legii.

Dacă dispuneți de informații referitoare la această persoană sau locul aflării ei, informați ofițerii la numărul de telefon 068244443 sau apelați Serviciul 112.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button