fbpx

„Nu știe să creeze canale de Telegram”. Soția și avocatul lui Ceaus afirmă că acesta ar fi sechestrat

Soția și avocatul lui Ceaus afirmă că fostul judecător ucrainean ar fi sechestrat. Potrivit lor, în înregistrarea video apărută luni în spațiul public acesta nu s-a comportat firesc.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Avocatul a declarat că Alexandr Vișnevîi a declarat jurnaliștilor ucraineni că Ceaus „nu știe să creeze canale de Telegram”. În același timp, el a punctat că adresarea către soție nu a fost în maniera în care obișnuiește să o facă fostul judecător, iar familia afirmă că hainele pe care el le poartă în înregistrarea video nu îi aparțin.

„Nu o să distribui acest video regizat și dezgustător. Îmi cunosc soțul de 22, iar în înregistrarea el nu seamănă și nu vorbește în maniera în care e obișnuit. În acești ani mi0a spus pe nume, dar nu mi-a zis niciodată Svetlana. Mă bucură că e în viață”, a scris soția lui Ceaus pe rețelele de socializare.

Amintim că luni Ceaus a apărut într-o înregistrarea publicată pe un canal de Telegram care i-ar aparține. În secvența video el spune că ar fi fost răpit încă din 2016 și ținut în Moldova, iar acum ar fi evadat, fiind ajutat de prieteni și urmează să apară în spațiul public ucrainean cu dezvăluiri.

Între timp, Biroul Național de Investigații din Ucraina a refuzat să inițieze anchetă în privința răpirii lui Ceaus. Despre asta, la fel, a relatat jurnaliștilor luni avocatul fostului judecător ucrainean.

Articole asemănătoare

Back to top button