fbpx

Ceaus a apărut! Ex-judecătorul ucrainean spune că a fost răpit încă din 2016 și ajutat de prieteni să evadeze

Ex-judecătorul ucrainean Mykola Ceaus a făcut primele declarații după răpirea sa în Republica Moldova. Acesta pare să își fi creat un canal de Telegram pe care ar urma să comunice cu publicul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cetățeanul țării vecine afirmă că at fost răpit încă din 2016, însă este vizibil emoționat, cu lacrimi în ochi și pare să citească textul de pe foaie. De asemenea, el punctează că nu poate dezvălui locul aflării sale și spune că este gata să colaboreze cu ancheta dacă îi va fi asigurată securitatea.

El a menționat că din 2016 ar fi fost amenințat cu moarte și ținut în Republica Moldova. De menționat este că anterior presa ucraineană scrie că Ceaus ar fi fost trimis la Chișinău de ex-lider ucrainean Petro Poroșenko și se afla sub supravegherea lui Plahotniuc, deoarece devenise periculos după ce a fost reținut cu mită.

În același timp, Ceau a cerut iertare soției și copiilor, dar și a promis că va apărea în scurt timp în țara vecină și va face dezvăluiri. De asemenea, el a punctat că l-ar fi ajutat prietenii să fugă.

 

Articole asemănătoare

Back to top button