fbpx

Noi detalii despre explozia de la Botanica: Cauza preliminară a deflagrației de luni seara

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a înaintat prima versiune în cazul deflagrației care s-a produs luni seara într-un bloc de locuit de pe strada Independenței din capitală. La fața locului, pentru elucidare tuturor circumstanțelor, încă activează Laboratorul Experimental Antiincendiar și specialiști din cadrul Direcției prevenire a riscurilor a IGSU. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit specialiștilor, explozia ar fi fost provocată de încălcarea regulilor de exploatarea echipamentului ce funcționează pe bază de gaz natural. În urma incidentului au suferit trei copii de 1, 10 și 16 ani. Potrivit IGSU, cel mai mare dintre minori a suportat arsuri de gradul I, II și III pe mâini, piept și față, fiind în încăperea unde s-a întâmplat totul.

De asemenea, o femeie care se afla în exteriorul blocului s-a ales cu traumatisme ușoare. Starea tuturor persoanele este satisfăcătoare, iar decese nu s-au raportat.

Amintim că, deflagrația a avut loc în seara zilei de 22 februarie, în bucătăria comună de la etajul doi a unui bloc cu șase nivele. Bubuitura a fost atât de puternică încât a afectat geamurile, ușile în apartamentele de la etajele cinci etaje.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button