fbpx

update | Minora din raionul Drochia dată dispărută, găsită de oamenii legii vie și nevătămată

(Update 1 martie, 20:35) Minora a fost găsită vie și nevătămată. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Știre inițială: Polițiștii din raionul Drochia căutată minora din imagine după ce fata a plecat de acasă în dimineața zilei de astăzi, 28 februarie. Potrivit oamenilor legii, fata, originară din satul Maramonovca, ar fi luat de la părinți 800 de lei și a fugit într-o direcție necunoscută.

Polițiștii au stabilit că ar fi luat de acasă 800 de lei, fără permisiune, ar fi urcat în rutiera Maramonova-Chișinău și a plecat spre Chișinău.

Șoferul rutei a spus polițiștilor că fata a coborât la Gara de Nord. Minora, anterior a mai plecat de la domiciliu, însă părinții nu au anunțat poliția.

Semnalmente: înălțimea 1.60 m, corpolență medie, păr castaniu, ochi căprui. La momentul dispariției, copila era îmbrăcată cu o geacă neagră lungă, purta un fular cu culori combinate în carouri, pantaloni sport de culoare negră și adidaşi negri. Asupra ei avea o geantă și un portmoneu negru, dar și un telefon Samsung fără cartela SIM.

Persoanele care dispun de informaţii despre locul aflării copilei, sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112, 060201226 sau 060201215.

Foto: Poliția R. Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button