fbpx

Mai multe zboruri spre și dinspre Chișinău continuă să fie anulate. Care sunt ele și cum sunt îndemnați pasagerii să procedeze în această situație?

În contextul epidemiei de coronavirus și depistării primului caz de îmbolnăvire în Moldova, câțiva operatori au anulat unele zboruri. În total, de ieri și până mâine, au fost suspendate 11 curse.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit tabelului online al Aeroportului Chișinău, astăzi, a fost anulat zborul din Chișinău spre Veneția (Italia), planificat pentru ora 09:05, dar și cursa Veneția-Chișinău, care urma să fie efectuată la ora 14:05.

De asemenea, a mai fost suspendat zborul Chișinău-Frankfurt (Germania), planificat pentru ora 14:00, cât și zborul Frankfurt-Chișinău, care urma să fie efectuat la ora 13:05. O altă cursă anulată este cea spre Milano (Italia), planificată pentru ziua de mâine, la ora 06:30.

Pasagerii – cursele cărora au fost anulate – sunt îndemnați să urmărească graficul zborurilor și să ia legătura cu operatorul de la care au procurat bilete pentru a afla mai multe informații.

Contactată de ZUGO, purtătoarea de cuvânt de la Aeroport, Olga Botnari, ne-a comunicat că mai multe informații urmează să fie transmise într-un comunicat oficial, în scurt timp. Revenim cu detalii.

Sosire:

Decolare:

Articole asemănătoare

Back to top button