fbpx

EURO 2024: Mai avem o șansă? Republica Moldova face egal acasă cu Albania

Reprezentantiva Republicii Moldova a remizat pe teren propriu cu Albania, scor 1-1, într-un meci contând pentru grupa E de calificare la Campionatul European de fotbal din 2024.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rezultatul nu a schimbat prea mult situația din grupă și șansele tricolorilor de calificare la turneul final, după ce, în premieră pentru fotbalul autohton, reprezentativa Republicii Moldova păstrează șanse la calificare, aproape de finalul preliminariilor. Totuși, remiza de astăzi le-a adus albanezilor, pentru a doua oară în istorie, biletul la EURO.

Albanezii au deschis scorul prin Cikalleshi în minutul 25, care a transformat din penalty. Vladislav Baboglo a restabilit egalitatea în minutul 87, stabilind scorul final de 1-1.

Polonia și Cehia, alte două echipe cu șanse de accedere la EURO, joacă în această seară de la 21:45. Cum arată clasamentul grupei E, după R. Moldova- Albania:

Meciul s-a jucat cu casa închisă, stadionul fiind plin de suporteri care speră la calificarea la EURO. Pentru tricolori urmează ultimul meci din grupă, în compania Cehiei, care se va juca luni la Praga.

Articole asemănătoare

Back to top button