fbpx

live | Urmărește pe ZUGO conferința de presă susținută de președinta țării, Maia Sandu și președintele Consiliului European, Charles Michel

Președinta Republicii Moldova și președintele Consiliului European susțin în aceste momente o conferință de presă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Maia Sandu și Charles Michel, aflat în vizită de lucru la Chișinău, s-au întâlnit astăzi la Președinția Republicii Moldova. Oficialul european a venit în Republica Moldova la inviția făcută de doamna Maia Sandu în timpul vizitei la Bruxelles, în luna ianuarie.

Președinta Republicii Moldova și președintele Consiliului European au discutat despre situația epidemiologică din țara noastră, dar și despre cea politică.

„Am avut o discuție comună cu medici din Moldova – le-am mulțumit pentru sacrificiul enorm și i-am asigurat că împreună cu partenerii noștri europeni vom face tot ce ne stă în puteri ca să le protejăm viața.

I-am oferit un dar simbolic, un dar al speranței – un mărțișor. Avem tradiții frumoase și m-am bucurat că le putem împărtăși cu prietenii țării noastre.

„Am discutat astăzi și cu Werner Hoyer, Președintele Băncii Europene de Investiții, despre proiecte investiționale în Moldova. Contăm pe continuarea colaborării noastre cu BEI în domenii precum eficiența energetică, aprovizionarea cu apă și canalizare, sprijinirea antreprenorilor la nivel local”, a informat Maia Sandu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button