fbpx

Iurie Roșca, după ce ar fi „agățat porcăria” de COVID: Nu purtați mască, nu vă testați, nu vă vaccinați

Iurie Roșca a anunțat că ar fi bolnav de COVID-19. Chiar și în acest context, Roșca îndeamnă oamenii să nu se vaccineze, să nu poarte mască și să nu se testeze la noul coronavirus – chiar dacă autoritățile moldovene, cât și OMS, recomandă contrariul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, Iurie Roșca spune că „încă nu a reușit să se refacă, dar se pare totuși că a agățat porcăria aia”.

„Un lucru e cert, e un virus cu care nu e de glumit. Trebuie de combătut imediat cu antibiotice. Orice amânare poate fi fatală. Exact acum șase luni a decedat fratele meu Iacob, Dumnezeu să îl odihnească. Când l-am dus la spital, a fost deja prea târziu.

Eu mă tratez acasă, ceea ce vă recomand și dumneavoastră. Căutați să aveți parte de prieteni adevărați dintre medici, nu vă dați pe mâna unor necunoscuți de prin spitale, nici nu vă lăsați în seama celor care urmează protocoalele. Pretinsele soluții ale OMS urmăresc uciderea, nu tratarea noastră.

Nu purtați mască, nu vă testați, nu vă vaccinați. Dar un tratament cu antibiotice puternice este absolut necesar, dacă aveți febră și alte simptome. Timpul contează cel mai mult. Orice amânare poate fi fatală. Eu am zis să mă mai rețin pe aici nițel, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu vreau să le dau satisfacție dușmanilor prin plecarea dincolo. Mă lipsesc de plăcerea de a fi newsmaker de o zi.

Și apoi mai am încă și de muncă. Cu un tratament corect și intens și mai ales cu rugăciune fierbinte sper să revin în fața dvs cât mai curând posibil”, a scris Roșca într-un mesaj publicat pe internet.

De la începutul pandemiei, fostul politician s-a remarcat prin opinii controversate de legate de noul coronavirus.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button