fbpx

foto, video | Membrul unei grupări criminale, asasinat la o terasă din Chișinău. Detalii de la Poliție și portretul ucigașului

update 17:20 | „Cazierul” cetățeanului turc, omorât la o terasă din Chișinău. Pentru ce era căutat și de ce autoritățile moldovene nu au luat o decizie în privința sa de mai bine de doi ani

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

update 17:00 | Procurorii, detalii despre omorul din sectorul Rîșcani: Ucigașul a tras 7 gloanțe

Știrea inițială:

Un membru al unei grupări criminale a fost asasinat astăzi în jurul orei 11:50, la o terasă de pe strada Kiev din sectorul Rîșcani al capitalei. Potrivit Poliției, un bărbat a efectuat câteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția altuia. Persoana de origine turcă în care s-a tras a decedat.

Oamenii legii au publicat imagini cu pistolarul: „Poliția roagă cetățenii să ne contacteze de urgență dacă îl observă pe străzi, DAR SĂ EVITE CONTACTUL CU ACESTA, deoarece este înarmat. Polițiștii efectuează toate măsurile speciale pentru reținerea suspectului”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Versiunea principală: „Reglare de conturi între grupări sau lichidarea intenționată a acestuia pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar”

Potrivit Poliției, bărbatul de 41 de ani care a fost ucis a fost anunțat pe canalele Interpol de către autoritățile de drept ale Regatului Unit al Marii Britanii, cu scop de arest și extrădare, fiind învinuit de comiterea unor infracțiuni de contrabandă și comercializarea heroinei.

Acesta nu a fost extrădat până acum, deoarece a depus cerere de azil. Acum doi ani i-a fost refuzată procedura de azil, dar până la moment nu există o decizie definitivă a instanței de judecată pe acest caz. Mai mult, acesta a fost plasat în arest, cu ulterioara extrădare, dar a fost eliberat din arest în urma deciziei instanței de judecată.

Îndemnăm la calm cetățenii, la moment toată poliția este mobilizată pentru a reține suspectul. Rugăm șoferii să fie cooperanți și să nu fie deranjați de verificările care se efectuează în capitală și suburbii – se mai arată într-un comunicat al Poliției Republicii Moldova.

Situația în zona terasei, după sosirea polițiștilor:

Între timp, oamenii legii au creat filtre în traficul din capitală, în încercarea de a-l prinde pe asasin.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: realitatea.md, știri.md

Articole asemănătoare

Back to top button