fbpx

foto, video | Marijuana în valoare de 1 milion de lei, confiscată de polițiști: 3 persoane au fost reținute

Ofițerii Direcției Antidrog al Inpectoratului Național de Investigații au destructurat activitatea unui grup infracțional care comercializa marijuană. În urma operațiunii, 3 persoane originare din Chișinău și Florești au fost reținute.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat emis de Poliție, pe parcursul a 2 luni, ofițerii au efectuat mai multe achiziții de control. Dozele de marijuană erau procurate cu 200 de lei per gram, între timp fiind identificată sursa drogurilor și metoda de transmitere a acestora.

Potrivit informațiilor, fiecare membru al grupării avea un rol bine determinat. Unul dintre suspecți s-ar fi ocupat de cultivare și prelucrarea plantelor de cânepă în raionul Florești, iar ceilalți de comunicarea cu potențialii consumatori și livrarea drogurilor.

Oamenii legii au efectuat percheziții la persoanele reținute și au ridicat peste 6 kg de marijuană, o armă de vânătoare modificată, cântare la scară mică, mijloace bănești și telefoane mobile.

Valoare drogurilor confiscate este estimată la 1 milion de lei. Suspecții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar dacă vina le va fi demonstrată, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Foto: Poliția Republicii Moldova
Foto: Poliția Republicii Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button