fbpx

foto, video | La ședința de Guvern – ba, la evenimente – da. Ministrul Gaiciuc, surprins în public, deși a anunțat că se află în spital

A lipsit de la ședința de ieri a Guvernului pe motiv că se află în spital, în schimb a participat la două evenimente publice. Ministrul în exercițiu al Apărării, Victor Gaiciuc, a fost prezent atât la o ceremonie de înmânare a certificatelor de absolvire, cât și la o paradă a Armatei Naționale. Primul menționat s-a desfășurat ieri, înainte de ședința de Guvern, iar al doilea astăzi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul evenimentului de astăzi, ministrul Gaiciuc a mărșăluit în fața contingentului de 41 de militari ai Armatei Naționale care urmează să se alăture misiunii KFOR din Kosovo, desfășurată sub egida ONU.

De asemenea, ieri, înainte de ședința de Guvern, ministrul Gaiciuc a participat la un eveniment în cadrul căruia a înmânat certificate absolvenților instituțiilor de învățământ superior militar de peste hotare.

Amintim că ieri, 7 iulie, la ședința Cabinetului de Miniștri au fost prezenți doar doi membri: premierul interimar Aureliu Ciocoi și bașcana Găgăuziei, Irina Vlah. Trei dintre miniștri, și anume Gaiciuc, Voicu și Pogolșa ar fi invocat motive de sănătate. Perju s-ar fi aflat „în teritoriu”. Cebotari și  Nagacevschi nu și-au motivat absența.

La ședință urmau să fie discutate și adoptate o serie de hotărâri de Guvern, cea mai importantă fiind alocarea sumei restante către Comisia Electorală Centrală (CEC), pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Este vorba despre suma de 22,46 milioane de lei pentru finalizarea organizării a alegerilor anticipate.

Articole asemănătoare

Back to top button