fbpx

video | Trei miniști s-au îmbolnăvit subit, iar doi nu și-au motivat absența. Ședința Guvernului la care urma să fie alocați bani pentru alegeri nu a avut loc

Ședința de astăzi a Guvernului nu a avut loc deoarece, din toți membrii cabinetului de miniștri, s-au prezentat doar premierul interimar, Aureliu Ciocoi, și guvernatoarea Găgăuziei, Irina Vlah.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui Ciocoi, Victor Gaiciuc s-ar afla la Spitalul Militar, Pavel Voicu ar fi, de ieri, pe foaie de boală, Lilia Pogolșa ar avea motive de sănătate, iar Ion Perju s-ar afla „în teritoriu”.

Olga Cebotari și Fadei Nagacevschi nu și-au motivat absența de la ședință.

„Constatăm lipsa cvorumului și imposibilitatea adoptării deciziilor în formatul actual din ședință”, a declarat premierul interimar Aureliu Ciocoi.

Astăzi urmau să fie discutate și adoptate o serie de hotărâri de Guvern, cea mai importantă fiind alocarea sumei restante către Comisia Electorală Centrală (CEC), pentru alegerile anticipate din 11 iulie. Este vorba despre suma de 22,46 milioane de lei pentru finalizarea organizării a alegerilor anticipate.

Precizăm că, până acum, Guvernul a alocat 70 de milioane de lei pentru scrutinul din 11 iulie.

Articole asemănătoare

Back to top button