fbpx

foto, video | Cine este Angelo, băiatul care a reușit să îl îmbrățișeze pe Ronaldo: Ce i-a spus starul portughez

Angelo este băiatul care a reușit să îl îmbrățișeze pe Cristiano Ronaldo la ieșirea din hotel, înainte de meciul Sheriff Tiraspol-Manchester United. Potrivit mamei micuțului, de cinci ani pasiunea lui Angelo este fotbalul, iar starul portoghez a devenit un exemplu și idol.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mama băiatului povestește că a reușit să cumpere doar un bilet la meci, însă acest lucru nu a oprit-o să apeleze la alte metode pentru a-i îndeplini marele vis copilului său. Astfel, deși nu a fost susținută nici măcar de cunoscuți, femeie a început să caute hotelul la care vor fi cazați cei de la Manchester United și a plecat acolo de la ora 10:00 dimineață.

Ea spune că i-a explicat lui Angelo cu exactitate ce trebuie să facă, accentuând că aceasta este o șansă unică în viață.

„Îl avem pe Ronaldo în fața noastră, nu mai văd unde este fiul meu, securitatea mă ține și apoi văd cum Ronaldo îl ia pe Angelo, îl îmbrățișează cu atâta reverență. Se simțea de parcă îl cunoaște. Arăta nu ca o întâlnire între un fan și un idol, părea că doi oameni dragi s-au întâlnit după o lungă despărțire. Atâta bunătate și uimire în ochii lui Ronaldo, nu pot să transmit”, a adăugat mama lui Angelo.

„Bravo, băiatule. Așa cum ai mers spre mine astăzi, să mergi spre succes”, i-a spus Ronaldo în timpul discuției scurte de lângă autocar, după ce i-a lăsat un autograf pe tricou.

Deși aveau doar un bilet la meci, Angelo și mama sa au fost lăsați să intre după ce au arătat tricoul cu semnătura lui Ronaldo și videoul cu momentul emoționant.

„Puțini oameni au crezut în noi, puțini au crezut că voi reuși, cineva a râs de mine, de ideile mele. Unii au crezut, dar au fost puțini. Nu asculta pe nimeni, nu te da bătut, urmează-ți visul. Priviți doar videoclipul cu Angelo scăpând din mâinile unui gardian care este de 100 de ori mai mare decât el.

Motivați-vă și nu renunțați. Acum Angelo știe că poate face totul în această viață. Doar aspirație și sârguință, și totul va fi! Le doresc tuturor copiilor de pe planetă să fie sănătoși și ca visele lor să devină realitate”, a adăugat mama băiatului.

Articole asemănătoare

Back to top button