fbpx

video | Momente de neuitat pentru un copil care și-a îmbrățișat idolul! Reacția lui Cristiano Ronaldo

Emoții de neuitat pentru băiețel care și-a îmbrățișat idolul. Un copil a reușit să treacă printre mâinile bodyguarzilor și să ajungă în brațele lui Cristiano Ronaldo. Totul s-a întâmplat atunci când celebrul fotbalist părăsea hotelul în care era cazat la Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Momentul a fost surprins de lumea prezentă în jur, iar ulterior a fost postat pe rețelele de socializare. În scurt timp, imaginile au devenit virale.

Amintim că fotbalistul Cristiano Ronaldo se află la Chișinău alături de echipa sa, Manchester United care s-a duelat în seara zilei de joi, 15 septembrie, cu Sheriff Tiraspol. Meciul s-a disputat pe arena stadionului Zimbru de la Chișinău. Scorul final a fost de 2:0 în favoarea Manchester United.

Menționăm că jucătorii echipei Manchester United, precum și oficiali și membri ai staff-ului tehnic, au aterizat miercuri, 14 septembrie, în jurul orei 19:07 la Aeroportul Internațional Chișinău. La intrare în aerogară, cel puțin câteva zeci de fani îi așteaptă pe C. Ronaldo și compania. Câteva zeci de fani au întâmpinat jucătorii și în fața hotelului.

Citește și: video exclusiv | Cum l-am surprins pe Ronaldo și pe coechipierii săi de la Man. United la hotelul din Chișinău

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button