fbpx

foto | Trotuarele în proces de renovare din centrul capitalei s-au deteriorat după ploaia de ieri. Explicația autorităților

Ieri pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini cu trotuarele în proces de renovare din centrul capitalei. Din fotografii se observă că acestea au fost deteriorate în urma precipitațiilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ca urmare a criticilor, viceprimarul Victor Chironda a publicat o reacție pe pagina sa de Facebook și a încercat să explice situația. Acesta a precizat că lucrările nu au fost încă finalizate, rosturile nu au fost umplute, conexiunile cu soclurile clădirilor nu au fost cimentate, iar pavelele nu au fost presate cu placa vibrantă. Așadar, pe aceste porțiuni, șuvoaiele au spălat patul de nisip de sub pavele.

Totodată, oficialul a menționat că în cel mai scurt timp toate zonele afectate vor fi restabilite, oferind asigurări că nici o porțiune de trotuar nu va fi recepționată și compania responsabilă nu își va primi banii până când calitatea lucrărilor nu va fi verificată și aprobată de o comisie specială.

Foto: Victor Chironda via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button