fbpx

foto | „Și mai vor să ceară opt lei pentru o călătorie…”. Condițiile groaznice dintr-un microbuz din capitală, surprinse de un pasager

Deși administratorii rutelor municipale de maxi-taxi insistă în continuare pe majorarea prețurilor la călătorii, o bună parte din microbuzele care circulă pe străzile capitalei sunt departe de a corespunde condițiilor necesare transportării în siguranță a pasagerilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi, un internaut a postat pe Facebook o fotografie făcută în salonul unui microbuz de pe ruta nr. 174. Din imagine se vede că unul dintre scaune este deteriorat complet.

Considerând nejustificată cererea de majorare a prețului, autorul fotografiei a însoțit-o cu următorul comentariu: „Și mai vor sa scumpească la opt lei, când nu merita deloc…”.

Foto: chisinau.fail via Facebook

Amintim că, la începutul acestui an, transportatorii au anunțat că vor scumpirea tarifelor la călătoriile cu microbuzul în capitală. În urma unor calcule, aceștia au constatat că o calatorie cu maxi-taxi prin Chișinău costă, de fapt, 10 lei.

Citește și: video | Transportatorii vor solicita scumpirea călătoriei cu microbuzul în capitală. Ce spun oamenii despre tariful propus?

Articole asemănătoare

Back to top button